21grams Logo 21grams
search

Nya kunder kräver nya betalformer

Möt oss hos Swedma! Stefan, vår VD och affärsutvecklare, kommer berätta om hur Swish tar över betalmarknaden. Kombinera DM med möjlighet att tacka ja och betala enkelt med Swish.
I takt med sjunkande brevvolymer och ökad digitalisering är det lätt hänt att de som fortfarande har fysiskt brev som mottagarform av fakturor, medlemsavgifter eller donationer prioriteras bort. Men det är förstås självklart att alla ska få möjlighet att betala enkelt, smart, snabbt och mobilt. Med Swish QR-kod på fakturan ger du inte bara dina kunder ett attraktivt erbjudande, du får också pengarna i samma stund som betalningen genomförts.

Ett digitalt betalsätt för ett fysiskt brev ger det bästa av två världar. Välkommen till ett frukostseminarium om digitala betalningar i en analog kontext!

Om Stefan
Han är vd för och grundare. Han har mer än 20 års erfarenhet av affärsutveckling och internationell försäljning inom både fysisk och digital kommunikation. Vi är i lika delar teknikbolag som kostnadseffektiv fysisk och digital distributör, med tjänster som Swish-QR, Kivra, E-faktura och mycket mer.

Tid: Tisdag 2 oktober, kl 9.00–10.00. Frukost finns från 8.30.
Plats: SWEDMA, Kungsgatan 62 i Stockholm.
Mat & dryck: Frukost ingår.
Pris exkl moms: Medlem/associerad till Swedma kostnadsfritt. Övrig SEK 995. (No show-avgift SEK 300 för medlemmar/associerade, full deltagaravgift för övriga.)
Övrigt: Din anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till en annan person.

Anmälan