21grams Logo 21grams
search

Koordinerande medarbetare till supporten – Tillsatt

Har du ett stort teknikintresse och vill jobba i en koordinerande supportroll? 21grams söker en skicklig och engagerad medarbetare som vill arbeta i ett företag med snabba beslutsvägar, där egna initiativ och leveranser direkt får genomslag i företagets utveckling och resultat. Känns det som en tjänst för dig? Sök i så fall redan idag då vi arbetar med löpande urval. Vi ser fram emot din ansökan!

Om tjänsten

Academic Work söker för 21grams räkning en supportmedarbetare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos 21grams.

21grams grundades 2004 och är ett svenskt IT-företag som erbjuder teknologi och tjänster för fysisk och digital distribution av dokument till företag och myndigheter i Norden. Företaget är allt sedan starten i kraftig tillväxt och 21grams produkter och tjänster hanterar idag bland annat vartannat adresserat brev och var fjärde elektronisk faktura till internetbank i Sverige.

För närvarande möter 21grams stor efterfrågan från nya och existerande kunder på olika digitala distributions- och betalningstjänster i Norden såsom t ex Swish, Vipps, Kivra, Digipost, e-faktura Internetbank och e-faktura B2B/Peppol.

2016 omsatte bolaget 580 miljoner kronor och har 55 anställda. För de kommande åren väntas en fortsatt tillväxt i Norden drivet av ökad efterfrågan på helhetslösningar för kostnadseffektiv fysisk brevdistribution och olika digitala distributionskanaler och betalningslösningar. I 21grams ingår även de två helägda dotterbolagen Addoro AB www.addoro.se, som utvecklar och säljer en marknadsledande molnplattform för dokumenthantering, samt EuropePost ApS www.europepost.eu som är specialiserad på internationell brev- och paketdistribution. Bland 21grams över 1 000 kunder märks tex Google, Viasat, Skatteverket, Radiotjänst, Collectum, Länsförsäkringar, Lindorff och Shell.

Som Supporttekniker på 21grams arbetar du som en koordinerande spindel i nätet mellan interna resurser, kunder, partners samt leverantörer inom multikanalsdistribution i Norden och i Europa. Du kommer även att jobba med användarsupport av den molnbaserade plattformen för dokumenthantering, Addoro. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och 21grams önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till sts03@academicwork.se

Arbetsuppgifter

Som supportmedarbetare är du duktig på att hålla många bollar och dialoger i luften samtidigt och brinner för att säkra en bra leverans med hög kvalitet. En framgångsrik Supportmedarbetare på 21grams har även fallenhet för att samarbeta och koordinera såväl interna resurser på företaget som externa resurser hos partners och leverantörer. 21grams växer inom de digitala kanalerna och det är därför mycket meriterande med förståelse och kunskap om olika digitala tjänsteplattformar såsom Swish, Vipps och E-faktura Internetbank samt olika standarder och filformat såsom exempelvis Svefaktura och EHF.

Som supportmedarbetare kommer du bland annat arbeta med att:

 •  Ansvara för att dagligen följa upp produktioner inom multikanal internt och hos partners.
 •  Analysera och felsöka i inkommande och utgående filer.
 • Följa upp att produktioner hanteras enligt uppsatt mönster.
 • Analysera och felsöka i stödsystem och produktionssystem.
 • Hantera inkommande och utgående ärenden från kunder och partners.
 • Användarsupport av den molnbaserade plattformen Addoro för dokumenthantering.
 • Arbeta kontinuerligt med att utveckla och förbättra rutiner och processer och för en kontinuerlig dialog med kunder, partners och leverantörer

Tjänsten passar dig som vill börja på ett företag där det finns goda utvecklingsmöjligheter och där det finns möjlighet att gradvis kombinera supportrollen med produktions- och projektledning.

Vi söker dig som

Gärna har en relevant IT-utbildning på en eftergymnasial nivå. Det är viktigt att du är intresserad och driven att lära dig mer om system och filformat.

 • Är teknikintresserad och vill lära dig mer inom området.
 • Erfarenhet av kundservice, teknisk support eller liknande.
 • Är flytande i svenska och engelska då du behöver kommunicera på dessa språk i din roll. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift samt har fallenhet för att förklara lösningar på problem på ett strukturerat sätt.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av en eller flera av nedanstående:

 • Erfarenhet av faktureringsprocesser
 • Erfarenhet av pre-processning av dokument (fil->brevmall) i olika verktyg såsom t ex GMC Inspire, Streamserve/OpenText
 • Erfarenhet av E-faktura Internetbank i Sverige, Finland och Norge
 • Erfarenhet av digitala brevlådor såsom t ex Kivra, Digipost och e-Boks
 • Erfarenhet av Betalningslösningar såsom t ex Swish och Vipps
 • Erfarenhet av filstandarder och processflöden kopplade till e-faktura B2B både avseende samtrafik/routing samt Peppol
 • Erfarenhet av printproduktion och postdistribution.

Som person:

 • Är du engagerad, driven och tar dig an arbetsuppgifter med hög energi.
 • Har hög social kompetens, är kommunikativ och orädd då du kommer samarbeta med både kunder, leverantörer samt interna medarbetare.
 • Du har ett metodiskt och strukturerat arbetssätt men kan även agera flexibelt och snabbt vid förändrade förutsättningar.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till viss eventuell uppsägningstid.
Omfattning: Heltid, direktrekrytering.
Lön: Marknadsmässig.
Placering: Hammarby Sjöstad, Stockholm.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga intigriteten

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.