21grams Logo 21grams
search

Koordinerande kollega till Supporten – Tillsatt

Tjänsten är tillsatt.

Har du ett stort teknikintresse och vill jobba i en koordinerande supportroll? 21grams söker en skicklig och engagerad medarbetare som vill arbeta i ett företag med snabba beslutsvägar, där egna initiativ och leveranser direkt får genomslag i företagets utveckling och resultat. Känns det som en tjänst för dig? Sök i så fall redan idag då vi arbetar med löpande urval. Vi ser fram emot din ansökan!

Om tjänsten

Academic Work söker för 21grams räkning en junior supportmedarbetare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos 21grams.

21grams grundades 2004 och är ett svenskt IT-företag som erbjuder teknologi och tjänster för fysisk och digital distribution av dokument till företag och myndigheter i Norden. Företaget är allt sedan starten i kraftig tillväxt och 21grams produkter och tjänster hanterar idag vartannat adresserat brev och var femte elektronisk faktura till internetbank i Sverige.

2016 omsatte bolaget 580 miljoner kronor och har 50 anställda. För de kommande åren väntas en fortsatt tillväxt i Norden drivet av ökad efterfrågan på helhetslösningar för kostnadseffektiv fysisk brevdistribution samt olika digitala distributionskanaler. I 21grams ingår även de två helägda dotterbolagen Addoro AB www.addoro.se, som utvecklar och säljer en marknadsledande molnplattform för dokumenthantering, samt EuropePost ApS www.europepost.eu som är specialiserad på internationell brev- och paketdistribution.

Bland 21grams över 1 000 kunder märks tex Google, Viasat, Skatteverket, Radiotjänst, Collectum, Länsförsäkringar, Lindorff och Shell. Som Supporttekniker på 21grams arbetar du som en koordinerande spindel i nätet mellan deras interna resurser, kunder och partners samt leverantörer inom printproduktion, e-fakturadistribution (B2C och B2B), e-brevlådor och postdistribution i Norden och Europa. Du kommer även att jobba med användarsupport av den molnbaserade plattformen för dokumenthantering. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och 21grams önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till sts03@academicwork.se

Arbetsuppgifter

Som supportmedarbetare är du duktig på att hålla många bollar och dialoger i luften samtidigt och brinner för att säkra en bra leverans med hög kvalitet. En framgångsrik Supportmedarbetare på 21grams har även fallenhet för att samarbeta och koordinera såväl interna resurser på företaget som externa resurser hos partners och leverantörer.

Som supportmedarbetare kommer du bland annat arbeta med att:

 • Ansvara för att dagligen följa upp produktioner internt och hos partners.
 • Följa upp att produktioner hanteras enligt uppsatt mönster.
 • Analysera och felsöka i stödsystem och produktionssystem.
 • Analysera och felsöka i inkommande och utgående filer.
 • Hantera inkommande och utgående ärenden från kunder och partners.
 • Användarsupport av den molnbaserade plattformen för dokumenthantering.
 • Arbeta kontinuerligt med att utveckla och förbättra rutiner och processer och för en kontinuerlig dialog med kunder, partners och leverantörer

Tjänsten passar dig som vill börja på ett företag där det finns goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som

Gärna har en relevant IT-utbildning på lägst gymnasienivå, dock inget krav. Det viktiga är att du är intresserad och driven att lära dig mer om system och filformat.

 • Är flytande i svenska och engelska då du behöver kommunicera på dessa språk i din roll.
 • Är teknikintresserad och vill lära dig mer inom området.

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av kundservice, teknisk support eller liknande.
 • Erfarenhet av faktureringsprocesser, pre-processning av dokument (fil->brevmall), printproduktion,e-fakturatjänster och andra digitala kanaler. Plus om du har erfarenhet av e-faktura B2B.

Som person:

 • Är du engagerad, driven och tar dig an arbetsuppgifter med hög energi.
 • Har hög social kompetens, är kommunikativ och orädd då du kommer samarbeta med både kunder, leverantörer samt interna medarbetare.
 • Du har ett metodiskt och strukturerat arbetssätt men kan även agera flexibelt och snabbt vid förändrade förutsättningar.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till viss eventuell uppsägningstid.
Omfattning: Heltid, direktrekrytering.
Lön: Marknadsmässig.
Placering: Hammarby Sjöstad, Stockholm.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan på denna länk. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.