21grams Logo 21grams
search

Kanalvalet 2024 & några kundporträtt - 7 dec

I samarbete med SWEDMA presenterar vi Kanalvalet 2024 och berättar om några spännande kundporträtt.

Känner du dina kunder?

Ja, inte personligen kanske, men du har säkert bra koll på vad din kundbas består av i stora drag.

Faktum är att de som är din kundbas typiskt sett är rätt inhomogen med flera olika personlighetstyper, åldrar och beteenden som påverkar hur de vill ha information och hur de vill betala osv. Idag gäller det mer än någonsin att du vet mer om dina kunder för att verkligen träffa rätt och ge dem rätt verktyg för att de ska agera som du vill. Att nå fram, att få betalt – eller att få en reaktion överhuvudtaget kan vara avgörande.

När vi summerar vår årliga undersökning Kanalvalet ser vi hur olika det faktiskt kan vara. Hur man bäst tar till sig av reklam eller vilket betalsätt man väljer är långt ifrån bara en fråga om ålder och kön. Vi är långt mer olika än så.

Häng med oss i en berättelse om hur snårigt det kan vara att göra rätt – eller istället förenkla tillvaron med rätt verktyg och rätt metoder för att nå fram.

Vi ger dig några kundporträtt plockade ur verkligheten utifrån hur de svarat på vår marknadsundersökning Kanalvalet 2024.

Genom att se till att kunna kommunicera i alla kanaler för att nå dina kunder, kommer du förhoppningsvis att lyckas bättre.

Mer information

Datum & tid: 7 december 2023, 09:00-10:00, check-in från 08:45

Plats:  Digitalt via Microsoft Teams

Pris: gratis

Sista anmälningsdag: 5 december

Din anmälan är bindande men platsen kan överlåtas till en annan person.