21grams Logo 21grams
search

Insamlingsforum 2023

21grams är huvudpartner för evenemanget och kommer att föreläsa om:
"När gammalt möter nytt - att välja rätt kanal för att öka givandet."

Möt oss på Insamlingsforum 2023!

Insamlingsforum är Nordens största konferens om insamling och givande. Vi på 21grams är stolt huvudpartner och bjuder tillsammans med Giva Sverige* in till två inspirerande dagar den 15-16 mars. 

Konferensen bjuder på ett fullspäckat program med en rad intressanta talare som delar med sig av trender och diskuterar frågor inom bland annat innovation och ledarskap specifikt inom välgörenhetssektorn . Dessutom en hel del tips inom insamling och kommunikation på både operativ och strategisk nivå.

Vi på 21grams finns på plats och svarar på dina frågor om smart kommunikation och betalningslösningar för era insamlingar. Dessutom deltar vi i seminariet som talare och vid rundabordssamtalen.

Stefan, VD på 21grams kommer att hålla i en av föreläsningarna under ämnet:

”När gammalt möter nytt – att välja rätt kanal för att öka givandet”.

 

Detaljer om innehåll och tider uppdateras löpande på Giva Sveriges hemsida.

 

*Giva Sverige är en branschförening som arbetar för tryggt givande. Här samlas Sveriges största och ledande insamlingsorganisationer, men även många mindre organisationer som helt eller delvis är finansierade genom gåvor, bidrag och samarbeten. Giva Sverige arbetar bland annat med kvalitetssäkring genom märkningen ”Tryggt givande”. 

Mer information

Datum: 15 -16 mars 2023
Tider: start kl 8.30
Plats:  Sergel Hub, Sveavägen 10 A, Stockholm

Påminnelse i kalender dag 1 Påminnelse i kalender dag 2