21grams Logo 21grams
search

Insamlingsforum 2021

Insamlingsforum är Nordens största konferens med fokus på insamling och givande. I år är vi stolt huvudpartner och bjuder tillsammans med Giva Sverige in till en digital heldagskonferens den 17 mars. Insamlingsforum brukar samla drygt 300 deltagare varje år för att få inspiration, kunskapspåfyllning och erfarenhetsutbyte. Det är en unik mötesplats för alla som är intresserade av insamling och givande.

Vill du få koll på de senaste trenderna, höra om nya insamlings- och kommunikationsplattformar, fylla på med ny kunskap från forskningen, inspireras av andra eller dela erfarenheter med kollegor från liknande branscher? Då är Insamlingsforum platsen för dig.

Oavsett om du arbetar med insamling, kommunikation, programverksamhet eller ekonomi, oavsett om du är chef eller medarbetare behöver du ha koll på omvärlden, vad som påverkar nu, och vad som kan komma att påverka den ideella sektorn, insamling och givande framåt. Insamlingsforum är lika delar inspiration, framtidsspaning och möjligheten till erfarenhetsutbyte.

Förutom våra experter som är på plats i vår digitala monter, Camilla, Petra och Andreas kan du lyssnar på två presentationer där vi medverkar.

  • Stefan Blomqvist pratar om Konvertera till lojalitet – Kanaloberoende DR för bästa resultat.
  • Dan Axelsson pratar om att Digitalisera Posten

Mer information

Datum, torsdag den 17 mars 2021
Tider, 08.00
Plats, vid din dator, telefon eller surfplatta, online. Hemma eller på kontoret har ingen betydelse.