21grams Logo 21grams
search

Vi söker erfaren projektledare – TILLSATT

Vi söker en driven projektledare som brinner för digitalisering

Vi söker en erfaren projektledare till vårt team inom Professional Services. Vår grupp består idag av fem projektledare som arbetar i nära dialog med kunder och partners men också tekniknära tillsammans med våra utvecklare och tekniker.

Om företaget
21grams är ett av Sveriges snabbast växande företag inom digitalisering av företags faktureringsprocesser. Vi har ett komplett utbud av digitala multikanaltjänster och producerar bl a 30% av alla e-fakturor till de svenska internetbankerna. 21grams är en del av den europeiska Fintech-koncernen UPG som är listade på Euronext i Bryssel.

Det svenska huvudkontoret är beläget i Hammarbysjöstad högst upp i Lumahuset i fräscha lokaler med fantastisk utsikt över Söder och Hammarbysjön.

Arbetsuppgifter
Som projektledare på 21grams så kommer du leda och driva projektets alla uppgifter. Projekten innebär kundimplementationer inom alla våra digitala kanaler och dokumentflöden såväl som våra kompletterande tjänster inom betalningar samt print och porto. Du kommer jobba tillsammans med kunder och partners samt i team med projektledarkollegor, 21grams tekniker och utvecklare. Ditt ansvar blir att från inkommande uppdrag leda implementationsprocessen ända ut till avslutad produktionssättning. Utöver kundprojekt kommer du även över tid att ta projektleda delar av tjänsteutvecklings- och migrationsprojekt.

Vi är ett växande bolag där du i rollen som projektledare också förväntas bidra med utveckling av våra processer och metoder inom vår projektledarorganisation.

Din bakgrund
Som länk mellan projektets alla medlemmar så är noggrannhet, struktur och tydlig kommunikation några av de egenskaper du bör ha. Du är van vid att arbeta självständigt och själv planera och driva ditt arbete. Då 21grams tjänsteutbud även innefattar hela Norden så är god kunskap i engelska en förutsättning för att lyckas i rollen.

Vi söker dig som:

 • har ett par års erfarenhet av projektledning.
 • har eftergymnasial utbildning inom IT.

Vi ser det som mycket meriterande om du dessutom har erfarenhet från en eller flera av nedanstående områden:

 • Generell erfarenhet av företags faktureringsprocesser och relaterade affärssystem
 • Erfarenhet, eller övergripande kännedom om, dokumenthanteringssystem såsom Quadient Inspire OpenText Exstream och liknande.
 • Erfarenhet inom digitala dokumentflöden och tjänster såsom t ex Kivra, e-faktura Internetbank, Peppol
 • Erfarenhet från betallösningar som t ex PSD2-betalningar, Swish, Autogiro
 • Har grundläggande kunskap om moderna API-integrationer
 • Grundläggande kunskap om standardiserade XML-format för fakturor och andra handelsdokument
 • Erfarenhet av kundservice, teknisk support eller liknande.
 • Erfarenhet av print och portotjänter.

Du erbjuds
Ett spännande arbete mitt i digitaliseringens centrum

 • En organisation med erfarna och kompetenta medarbetare, bra samarbetsklimat samt högt i tak
 • Härligt kontor högst upp i Lumahuset lokaler med utsikt över Hammarbybacken och Hammarbysjön.
 • Bli en viktig medarbetare i ett växande lönsamt företag med nöjda kunder

Ansökan
I den här rekryteringen har vi på 21grams valt att samarbeta med HCM Partner. Vid frågor kontakta Elin Hedberg. Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.