21grams Logo 21grams
search

E-faktura Internetbank

Förvisso är vi långt ifrån det papperslösa samhället.  Men allt fler av oss väljer att ta emot fakturor digitalt. 21grams skickar årligen miljontals e-fakturor till de svenska internetbankerna. Och fler lär det bli.

Det är fortfarande ett antal av oss som vill ta emot fakturor via den fysiska brevlådan. Men e-faktura är idag en etablerad och ständigt växande kommunikationskanal som efterfrågas av mottagarna i allt större utsträckning.

Du kan med fördel vända dig till 21grams för distribution av e-fakturor, oavsett om dina mottagare är privatpersoner eller företag. Vi är en så kallad CTD, certifierad teknisk distributör, i Sverige och kan skicka e-fakturor till internetbanker i hela Norden.

”21grams skickar årligen miljontals e-fakturor till de svenska internetbankerna.”

Utöver e-fakturor med distribution till internetbanker levererar 21grams även e-fakturor till företag via operatörer i de vanligaste formaten till exempel Svefaktura, Finvoice och EHF.

21grams erbjuder helt enkelt en unik kombination av erfarenhet, kompetens och kanaler där vi tillsammans hittar den bästa lösningen för din organisation och inte minst, vilken distributionskanal som är lämplig för just dina utskick. Du kan alltid räkna med en snabb och effektiv support och det krävs aldrig mer än en kontaktyta oavsett vilken portfölj av produkter och tjänster du har behov av.

Tre goda skäl att välja 21grams

Enkelt. Det finns mycket att vinna på att ha en leverantör som hanterar samtliga kommunikationskanaler till era mottagare

Automatiserat. Hela hanteringen är automatiserad, vilket innebär att vi kan erbjuda en kostnadseffektiv, komplett, snabb och säker tjänst.

Effektivt. Att distribuera e-fakturor direkt in i svenska internetbanker är effektivt för både dig och kunden. Det är säkrare och mer kostnadseffektivt jämfört med andra distributionsvägar. Det är dessutom en lösning som gör det bekvämare för kunden.

Vill du kontakta oss?

Kontakta mig redan idag så berättar jag mer om hur vi kan hjälpa dig med e-faktura Internetbank.

Mejla Dan Ring Dan

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i dina kontaktuppgifter och vi kontaktar dig!