21grams Logo 21grams
search

Developer trainee - TILLSATT

Är du nyutexaminerad inom systemutveckling och vill hitta drömarbetsplatsen?

21grams traineeprogram
En fantastisk möjlighet för dig som vill utvecklas och praktisera dina nya kunskaper från din utbildning. Vi söker nu dig som vill komma in med energi och nyfikenhet i vårt bolag och lära dig allt du behöver för att maximera din utveckling.

Vi söker nu 4-6 personer till 21grams som ska ingå i ett spännande utvecklingsprogram. Ni kommer att arbeta i team där ni drar nytta av varandras kompetenser varvat med individuella uppgifter. Ni kommer att rotera mellan olika avdelningar såsom support, projektledning, drift och utveckling för att få en god förståelse för vilka uppgifter som ska lösas.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som trainee ser vi gärna att:

  • du har lätt att ta för dig
  • du har en analytisk förmåga
  • du arbetar på ett strukturerat sätt
  • du har en god förmåga att planera och prioritera

Meriterande kunskaper:

  • Spring Boot/Java
  • Angular

Mål
Målet med trainee-programmet är att bli en fullfjädrad utvecklare inom 21grams. Även andra jobbmöjligheter inom bolaget kan bli aktuellt.

Hur fungerar det?
Du kommer att ingå i ett team med trainees som börjar i programmet samtidigt. Ni kommer att rapportera till chefen för en av våra utvecklingsavdelningar som kommer att ha löpande avstämningar med teamet och med er individuellt.

Ni kommer att rotera mellan olika avdelningar med 2 – 4 veckor på varje plats, där ni också kommer att ha en ”fadder” som guidar er genom det dagliga arbetet.

Trainee-programmet pågår under ca fyra månader och utförs på plats på kontoret i Hammarby Sjöstad, Stockholm.

Villkor och förmåner
Under trainee-programmet har ni tillgång till flera av 21grams förmånliga personalförmåner från dag 1 såsom maximerat friskvårdsbidrag och bra försäkringserbjudanden.

Trainee-programmet pågår under ca fyra månader vilket ingår i tiden för en ordinarie provanställning hos 21grams på totalt sex månader. Därefter är målet att tjänsten övergår till en fast anställning med  placering i Stockholm, Göteborg eller Falun.

Efter traineeperioden ingår fler förmåner såsom 30 dagars semester och viss möjlighet till hybridarbete enligt gällande policy (f n max 2 dgr/vecka på distans).

Vilka är 21grams?
Vill du arbeta i ett entreprenörsdrivet växande bolag så har du kommit rätt. 21grams är ett företag som levererar tjänster som effektiviserar och optimerar företags fysiska och digitala kommunikation.

21grams är ett av Sveriges snabbast växande företag inom digitalisering av faktureringsprocesser och producerar ungefär en tredjedel av alla e-fakturor till de svenska internetbankerna. Dessutom hanterar 21grams mjukvaror nästan vartannat fysiskt brev som skickas ut i Sverige. Du får säkert ett par brev, e-mail eller e-fakturor som passerat via 21grams varje vecka. Idag är vi ca 90 medarbetare i Sverige och sedan 2021 är företaget en del av den börsnoterade europeiska koncernen Unifiedpost Group.

21grams är ett företag med själ. Företaget har vuxit både genom organisk tillväxt och förvärv där flera av grundarna till de ursprungliga bolagen finns kvar inom företaget.

Huvudkontoret ligger högst upp i Lumahuset i Hammarby sjöstad med utsikt både mot stad, sjö och skidbacke. En del medarbetare finns även på andra orter såsom Göteborg, Malmö, Falun, Köpenhamn och Oslo.

Vi som jobbar här är ett härligt och brokigt gäng med många intressen av olika slag och nördighetsnivå inom t ex indierock, discgolf, ultralöpning, cykling, jakt, golf, kaffemaskiner, ishockey, alpinism, ölbryggning, trav, fotboll, Ibanez-gitarrer, grönsaksodling och flugfiske. Spontana AWs dyker upp lite då och då och vi har ett par uppstyrda personalsammankomster varje år.

Ansökan
Vi samarbetar med Dreamwork – Titan IT för att rekrytera kandidater till vårt trainee-program. Välkommen att ansöka om tjänsten här.

Vi samarbetar också med Academic Work för att rekrytera kandidater till vårt trainee-program. Välkommen att ansöka om tjänsten här.

Snabbfakta

Ort: Hammarby Sjöstad, Stockholm
Startdatum: september 2022

Historien bakom 21grams

Lyssna på en intervju med Stefan Blomqvist, VD och grundare av 21grams. Här får du en bra bild av hur bolaget vuxit fram och en känsla av hur det är att jobba hos oss.

Vill du att vi kontaktar dig?

Lämna dina uppgifter här!