21grams Logo 21grams
search

Är du vår nya Office Manager – Tillsatt

Tjänsten är tillsatt.

Är du den vi söker?

Vi letar efter dig som trivs i en roll där du får ge förstklassig service till både anställda, besökare och kunder. Du drivs av att ge det lilla extra och att vara spindeln i nätet. Du erbjuds en central och viktig roll med stora utvecklingsmöjligheter.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Office Manager är du administrativt ansvarig för huvudkontoret i Hammarby Sjöstad där det idag arbetar ca 45 personer. Dina arbetsuppgifter kommer att variera men vanligt förekommande är:

  • Ansvara för lokalen; gemensamma ytor, ta emot gäster, kontakt med leverantörer, beställa förtäring, ta emot bud och leveranser, inköp av kontorsmaterial och förbrukningsmaterial
  • Ansvara för växeltelefon
  • Ansvara för nycklar och passerkort
  • Ansvara för trivseln på kontoret och planera sociala aktiviteter
  • Säkerhetsansvarig vad gäller utrustning, utrymningsplan och information
  • I mån av tid, bistå VD, marknadsavdelningen och försäljningsavdelningen med administrativ support, bland annat genom att boka resor, hantera avtal och ad hoc uppgifter

Din profil
För att lyckas och trivas med tjänsten tror vi att du gillar att arbeta i en central roll där utomordentlig service är självklart för dig.
Som person är du noggrann och har ett strukturerat arbetssätt, du är självgående och har lätt för att ta egna initiativ.
Vidare är du serviceinriktad och har en positiv attityd. Eftersom rollen är bred är det viktigt att du arbetar proaktivt och kan prioritera mellan arbetsuppgifter.
Du är prestigelös och gillar att hantera högt som lågt och vi tror att du arbetat tre-fem år som Office Manager. Du pratar flytande svenska och engelska och är en van användare av Officepaketet.

Om företaget
21grams grundades 2004 och är ett svenskt IT-företag som erbjuder teknologi och tjänster för fysisk och digital distribution av dokument till företag och myndigheter i Norden.
Företaget är allt sedan starten i kraftig tillväxt och 21grams produkter och tjänster hanterar idag vartannat adresserat brev och var femte elektronisk faktura till internetbank i Sverige.
2016 omsatte bolaget 580 miljoner kronor och har 50 anställda. För de kommande åren väntas en fortsatt tillväxt i Norden drivet av ökad efterfrågan på helhetslösningar för kostnadseffektiv fysisk brevdistribution samt olika digitala distributionskanaler.

I 21grams ingår även de två helägda dotterbolagen Addoro AB www.addoro.se, som utvecklar och säljer en marknadsledande molnplattform för dokumenthantering, samt EuropePost ApS www.europepost.eu som är specialiserad på internationell brev- och paketdistribution.

Bland 21grams över 1 000 kunder märks tex Google, Viasat, Skatteverket, Radiotjänst, Collectum, Länsförsäkringar, Lindorff och Shell.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt. Kontoret ligger på Lumaparksvägen 9 i Hammarby Sjöstad.
I denna rekrytering samarbetar 21grams med Inhouse.

Ansökningar och intervjuer kommer att hanteras löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan