21grams Logo 21grams
search

Är du vår nya juniora controller – Tillsatt

Tjänsten är tillsatt.

För dig som vill träda in på ett spännande bolag finns nu chansen att arbeta som Junior Controller! På 21grams får du med en eftergymnasial ekonomiexamen chansen att komma in och utnyttja ditt siffersinne samt analytiska förmåga. Om du är självgående, tycker om att lösa problem och noggrann är detta jobbet för dig. Sök tjänsten redan idag, vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten
Academic Work söker för 21grams räkning en Junior Controller till deras Stockholmskontor i Hammarby Sjöstad. Kontoret är beläget högs upp i Lumahuset i nya och fräscha lokaler med utsikt över Hammarbybacken. 21grams har ett öppet kontorslandskap och idag arbetar ett 40-tal medarbetare på kontoret. De senaste åren har de haft en bra tillväxt och söker därmed nu en ny medarbetare i form av en junior controller.

21grams levererar tjänster som effektiviserar och förenklar företags fysiska och digitala brev- och fakturautskick. De har några av Sveriges största och mest välkända företag som kunder. Företagskulturen hos 21grams präglas av att arbeta lösningsorienterat och kundnära, med snabba beslutsvägar samt med lyhördhet för nya idéer och förbättringar inom såväl teknik som affär.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos 21grams. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader, ambitionen är därefter att du blir överrekryterad till 21grams, givet att båda parter är nöja.

Arbetsupgifter
Rollen som junior controller på 21grams är en tjänst där du kommer att kombinera operationellt arbete med analyser och processförbättringar. Inledningsvis, och som en del av introduktionen på 21grams, så kommer arbetet fokuseras på operationellt arbete och kostnadskontroll. Över tid kommer tjänsten att utvecklas och du kommer att arbeta mer med analyser och processförbättringar. För att vara framgångsrik i denna tjänst så kommer det dock alltid finnas en blandning av operationellt arbete och analys. Du bör därför gilla att kavla upp ärmarna och arbeta operationellt och att kombinera det med analytiskt arbete. Du har förmågan att ta egna initiativ och jobba självständigt med olika arbetsuppgifter, men gillar också att arbeta tillsammans med andra i gemensamma projekt.

För att lyckas i rollen som junior controller så måste du ha erfarenhet av att arbeta i Excel och ha förmåga att kunna göra beräkningar och analyser. Rollen innebär vissa externa kontakter med kunder, leverantörer och andra samarbetspartners. Du har även tät kontakt med olika avdelningar inom bolaget.

Några av de arbetsuppgifter du kommer utföra är:

 • Kontrollera inkommande fakturor och säkerställa att de är korrekta.
 • Ta fram fakturaunderlag till kunder.
 • Reklamationshantering
 • Utveckla och kartlägga nya och förbättra befintliga processer

Tjänsten passar dig som gillar siffror och vill få en fot in på ett växande företag där du kan utvecklas i rollen och på bolaget. Du är en ekonom med eftergymnasial utbildning som gillar att kombinera operationellt arbete med att arbeta analytiskt och sträva efter att få förbättra processer och rutiner. Detta är en fantastisk möjlighet för dig att komma in och visa vad du går för!

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial examen med inriktning mot ekonomi.
 • Tidigare arbetat och har mycket goda kunskaper i Excel
 • Har förmåga att driva, leda och utveckla våra arbetsprocesser.
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
 • Har en hög social kompetens och förmågan att interagera med såväl kunder, leverantörer och samarbetspartners som internt

Som person är du självgående och har en vilja att nå dina mål. Vi tror att du är analytisk och arbetar på ett strukturerat sätt. Vidare ser vi att du är en problemlösare och är noggrann i ditt arbete. Du är en teamplayer och är inte rädd för att ta för dig och visa framfötterna samt har ett öga för detaljer.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid i 6 månader, därefter finns goda chanser till överrekrytering
 • Placering: Lumaparksvägen 9
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och 21grams önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om Academic work
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här