21grams Logo 21grams
search

21grams välkomnar
fem traineer

På bilden från vänster: Erik, Christian, Saima, Nikita & Jian

Att hitta bra utvecklare är alltid en utmaning. Vi är ständigt på jakt efter nya talanger.

Det är hård konkurrens om de bästa där ute och man kan nog säga att det är arbetstagarens marknad just nu, inte minst för systemutvecklare.

”Vår kärnverksamhet består i att bygga och anpassa de bästa systemlösningarna för våra kunder, så nu är det dags att säkra upp framtiden och hitta de bästa bland helt nyutbildade talanger.”
Jonas Stenberg, chef för utvecklingsavdelningen

21grams traineeprogram

Den 1 september 2022 var det äntligen dags att välkomna Erik, Christian, Saima, Nikita & Jian till vårt första traineeprogram på 21grams.

Traineeprogrammet hos 21grams har fokus på systemutveckling. Vi drog igång rekryteringen med hjälp av Academic Work och Dreamwork mitt under sommaren 2022, och efter några intensiva veckor med intervjuer kunde vi äntligen välkomna de fem första traineerna till oss på 21grams.

”21grams har vuxit snabbt, och flera av oss har varit här länge. Att skapa ett trainee-program och välkomna nyutexaminerade är ett perfekt sätt att föryngra bolaget och få in nya friska krafter.”
Stefan Blomqvist, VD

”Jag är så stolt över att få vara med och starta upp ett traineeprogram hos oss på 21grams. Att få vara med och träffa så många nya nyfikna och ambitiösa personer och välkomna dem till oss.”
Mikael Bånnsgård, innehållsansvarig för traineeprogrammet

Så här går det till

Programmet löper under totalt 4 månader med ett späckat schema med praktik på flera olika avdelningar, seminarier, studiebesök hos våra viktigaste leverantörer och samarbetspartners samt resor för att lära känna alla delar inom bolaget. Målet är att alla ska landa väl hos oss och stanna kvar under lång tid framöver och bli våra framtida stjärnutvecklare.

Vi har valt att rekrytera fem personer vid ett och samma tillfälle till vårt trainee-program för att på så sätt bygga ett team där alla kan hjälpa, utveckla och komplettera varandra. Det gör också att vi har kunnat effektivisera starten för samtliga nyanställda genom att skapa ett introduktionsprogram som inkluderar både trainees och övriga som är nya hos oss.

Vill du att vi kontaktar dig?

Lämna dina uppgifter här!