21grams Logo 21grams
search

21grams lanserar digitalt autogiro för insamlingssektorn

Pressrelease.

En lösning som enkelt förflyttar mottagaren från analogt till digitalt.

Fysiska brev är fortfarande en stark kommunikationskanal för insamlingsorganisationer för att nå ut till sina givare. Nu lanserar 21grams en digital genväg för att värva nya trogna månadsgivare. En unik och personlig QR-kod trycks i ett fysiskt brev och leder mottagaren direkt till en checkout där man med mobilt BankID tecknar sig för autogiro.
Med den här tjänsten blir kundresan effektivare genom att kombinera styrkan i att nå ut med fysisk kommunikation men sedan förflytta givaren in i den smidigare digitala anmälningsprocessen.

Värva trogna givare.

21grams är en av de ledande leverantörerna i Sverige av kommunikationsplattformar för digital och fysisk kommunikation. Ett av de områden där 21grams är särskilt starka är distribution av kostnadseffektiv kommunikation för givarorganisationer.
Att värva lojala givare är mycket viktigt för välgörenhetsorganisationer. Autogirogivare utgör cirka hälften av de donationer som sker idag*. Att underlätta processen för anmälan till autogiro blir ett väsentligt och betydelsefullt verktyg för välgörenhetsorganisationernas insamlingsarbete och bidrar till deras respektive syfte och mål.

”Vi vet att många inom välgörenhetssektorn vill kommunicera med sina givare via fysiska brev. Med den här lösningen kan vi addera möjligheten att med några få klick med mobilen låta givaren signera sig digitalt för autogiro.”

David André, vice VD 21grams och affärsområdeschef Postal & eCommerce

Samarbete mellan 21grams och Waytobill.

Digitalt autogiro via QR-kod lanseras genom ett samarbete mellan 21grams och Waytobill.

21grams är ett av Sveriges snabbast växande företag inom digitalisering av fakturerings- och kommunikationsprocesser och levererar också sorteringsmjukvaror för sortering av fysiska brev. 21grams är en del av Unifiedpost Group.

Waytobill tillhandahåller användarvänliga betalplattformar för bl a telefonförsäljare och prenumerationsföretag.

*Enligt Giva Sveriges undersökning Tillit och fördom 2022, mars 2022

Om oss

21grams är ett av Sveriges snabbast växande företag inom digitalisering av fakturerings- och kommunikationsprocesser och levererar också sorteringsmjukvaror för sortering av fysiska brev. 21grams är en del av Unifiedpost Group.

21grams ägs av bolaget Unifiedpost Group. Unifiedpost driver och utvecklar en molnbaserad plattform för administrativ och finansiell service som erbjuder sömlös kommunikation i realtid mellan Unifiedposts kunder, leverantörer och andra aktörer i den finansiella värdekedjan.

  • Unifiedpost Group grundades år 2001 och finns idag i 32 länder.
  • Omsättning 2021: 171 miljoner euro
  • 1400+ anställda
  • 500 miljoner dokument hanterade år 2021
  • Certifierad Swift-partner
  • Listad på Euronext Brussels

Vill du att vi kontaktar dig?

Lämna dina uppgifter här