21grams Logo 21grams
search

Medarbetare till IT-drift – Tillsatt

Tjänsten är tillsatt.

21grams är ett svenskt IT-bolag som är placerade i Hammarby sjöstad med fin utsikt över Hammarbybacken och Hammarby Sjö. Bolaget är i stark lönsam tillväxt och är idag en av Nordens största leverantörer inom informationsdistribution med en omsättning på över en halv miljard kronor. Vår affärsidé innebär att vi är navet i kundens affärskommunikation genom att leverera tjänster för effektiv meddelandeförmedling. Vi arbetar hårt för att fortsätta vara en ledande aktör inom flera av våra affärsområden, och följer gärna våra kunder mot nya marknader och nya distributionskanaler i en hybrid kommunikationsvärld.

Med våra starka ägare i ryggen har vi satt plan för fortsatt stark expansion, där fortsatt produktutveckling är centralt för att hela tiden kunna erbjuda våra kunder moderna, flexibla och prisvärda lösningar. 21grams har under åren utmärkts med en rad olika priser, däribland har vi mottagit Dagens industris gasellpris ett par år i rad.

21grams systemplattformar hanterar idag mer än en miljard transaktioner per år och bland våra kunder märks flera av de största företagen inom bank, finans, försäkring och telekom. I takt med bolagets historiska tillväxt har komplexiteten i vår driftmiljö gradvis ökat. För att stärka upp och säkerställa en fortsatt stabil och säker driftmiljö söker vi nu en drifttekniker inom Linux. Du kommer axla en central roll i bolagets IT-drift vilket inkluderar ansvar för applikationer och tillsammans med en kollega ansvara för serverparken med Linuxdialekter. Rollen kommer innebära ett operativt arbete med att säkerställa den dagliga driften men likaväl ett stort strategiskt ansvar gällande arkitekturfrågor samt teknikval. Du kommer ha en nyckelroll i införande av tillkommande IT-infrastruktur som berör hela bolaget. Driftteamet består idag av två personer med bred kompetens, dock saknas spetskompetens inom Linux. Tillsammans arbetar ni med Devops och har ett nära samarbeta med utvecklarna.

Vi söker dig som trivs i en roll med övergripande ansvar och som har ett proaktivt förhållningsätt och arbetar strukturerat. Som person är du även analytisk, vågar ta initiativ och driva förändring i den miljö du möter. Du gillar kombinationen av operativt och strategiskt arbete och har erfarenhet av både server- och applikationsdrift. Då stora delar av vår maskinpark använder sig av Linux krävs erfarenhet inom området. Har du även arbetat med Ubuntu så är det en fördel. Erfarenhet från datasbasdrift och/eller DBA-kompetens är meriterande.

För denna roll sköter HCM Partner rekryteringen där ansvarig rekryteringskonsult är Andrea Nybäck tillsammans med Marie Svensson. Har du några frågor tveka inte att höra av dig till andrea@hcmpartner.se eller slå en signal på 070-14 14 820.