21grams Logo 21grams
search

Åtta45

Flyktingströmmar och oro i världen – välgörenhet är viktigare än någonsin. 21grams och Direktreklam-producenten Åtta45 samarbetar för att det ska bli ännu mer pengar till akut hjälp. För med postsorteringssystemet Winjet från 21grams sänker  Åtta45  portokostnaden för välgörenhetsorganisationer med upp till 15 procent.

Åtta45  är ett av Sveriges största företag när det gäller produktion av direktreklam, DR och adresserad direktreklam, ADR.  Åtta45  handskas med tre miljoner utskick i veckan. 150 miljoner utskick om året. Det blir mycket pengar i porto, det. Men lite mindre tack vare det samarbete  Åtta45  har med 21grams.

”Vi har jobbat ihop i fem år och jag är mycket nöjd”
Anders Näslund.

Åtta45  har ett flertal välgörenhetsorganisationer som kunder, vilket innebär att de i en del fall både producerar och distribuerar utskicken där organisationer ber oss skänka pengar.  Åtta45  använder en mjukvara från 21grams som heter Winjet, ett postsorteringssystem som blixtsnabbt bearbetar den adressfil  Åtta45  matar in i systemet.

Winjet hittar kombinationen av den billigaste postoperatören och så lågt porto som möjligt. Kort sagt: Winjet från 21grams letar upp den snabbaste och billigaste brevbäraren. Ekvationen är ju enkel och känns i hjärtat: sparade pengar för välgörenhetsorganisationer betyder mer pengar för människor som flyr från krig, som inte kan äta sig mätta eller behöver tak över huvudet om det så bara är ett tält.

”Det känns bra att kunna hjälpa till. Min tioåriga dotter sa till mig häromdagen: ’Pappa, jag trodde du bara satt och lekte vid datorn på jobbet. Men när du är där hjälper du ju faktiskt till att samla in pengar så människor får hjälp’. Då blev jag stolt”, säger Anders Näslund.

Hur tycker du samarbetet med 21grams fungerar?

”Folket på 21grams är kommunikativa och knappast stelbenta. Snarare snabbfotade. Trots att företaget växt enormt tappar de aldrig fokus på sina kunders behov. Varje kund är viktig”.

Vill du veta mer om hur vi jobbar med Åtta45?

Hör gärna av dig till oss för att få reda på hur vi kan hjälpa dig optimera portot.

Mejla Stefan Ring Stefan

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i dina uppgifter här.